Forbrukslån – men med refinansiering får du orden i økonomien din

Det er mange fordeler ved å ta et forbrukslån i forhold til et alminnelig banklån. For det første, så er det ingen som spør deg direkte om hva det er du skal bruke pengene på. I tillegg slipper du mange og lange møter med banken for å forklare hvorfor du trenger et lån akkurat nå, og hvorfor du ikke bare kan vente litt så du får spart opp noen penger i stedet for. Det ville jo selvfølgelig være det beste, men det er ofte lettere sagt enn gjort.

Noen ganger må man faktisk ha noen penger her og nå. Det kan hende at det er et spesielt instrument som plutselig blir lagt ut for salg og du går glipp av verdens beste investering hvis ikke du kan betale med en gang. Det er ikke alltid at de gode tilbudene passer med at du akkurat har fått lønn. Da kan det være greit med et forbrukslån, for når du søker om et forbrukslån så får du som oftest svar samme dag.

Likevel skal man selvfølgelig vite at man kan betale det tilbake så fort som mulig. Et forbrukslån er aldri en langtidsløsning, men snarere en god mulighet for løsninger på kort sikt.

Forbrukslån

De fleste har hørt om et forbrukslån, men det er likevel ikke alle som vet hva det innebærer. Kort fortalt så er det et lån til forbruk – det sier nesten seg selv. I og med at det er til forbruk så må man heller ikke stille garanti for et forbrukslån. Med andre ord så kan du låne penger til en ferietur med familien eller til en ny gitar uten å stille sikkerhet. Poenget er at långiveren ikke forlanger at du skal kunne stille noen garanti som pant i lånet. Det innebærer selvfølgelig at det ofte er litt dyrere enn et lån du kan få i banken. Långiveren løper en større risiko siden långiver ikke kan ta pant i det du investerer i hvis du ikke makter å betale tilbake det du skylder.

Så vær alltid sikker på at du kan betale tilbake til rett tid når du tar et forbrukslån. Hvis du tenker at du gjerne vil søke om et lite forbrukslån, så kan du klikke deg inn på scandilån.com. Søk forbrukslån hos scandilån.com til gode renter. Et forbrukslån behøver slettes ikke å være så dyrt.

Refinansiering uten sikkerhet

Det er mange som har lån, og det er mange som har flere lån. Det kan fort bli dyrt. Hvis du har flere forskjellige små og store lån så kan det være en god idé å samle dem sammen til ett større lån. Dermed slipper du å betale omkostninger og gebyrer for mer enn ett lån, og der er det mange penger å spare. En refinansiering gir deg alltid en bedre økonomi og som oftest kan man forhandle seg til en bedre rente enn det man allerede har. Spesielt hvis man har noen smålån fra dyre utbydere med høye omkostninger. Uansett så er det ikke noe å tape på å undersøke hvilke tilbud man kan få i forhold til en refinansiering. På samme måte som med et forbrukslån er det fullt mulig å få en refinansiering uten sikkerhet. Det handler bare om å undersøke markedet – slik kan man ende opp med å spare mange penger.