Dette er appene du må ha på mobilen din

Mobilen er det perfekte redskapet å bruke i hverdagen, fordi den kan hjelpe deg med stort sett alt. De nye smarttelefonene har blitt så mye mer enn en enhet for kommunikasjon. Du kan gjøre det aller meste med den, og tiden for både kalkulatorer, kameraer, fysiske handlelister og brettspill er forbi! La oss ta en titt på hvilke apper du må ha på din telefon.

Morsom læring til barna

Det kommer hele tiden tech nyheter om apper og programmer som er revolusjonerende på en måte. Et sted der teknologien virkelig har tatt over, er i læringen til barn. De fleste barneskoler utstyrer elevene med nettbrett helt fra førsteklasse, og tilbyr læring gjennom disse. Det finnes blant annet apper som lærer matematikk og staving på morsomme måter, og disse kan du også laste ned til dine egne enheter. På denne måten kan barna spille noe som faktisk er smart og lærerikt når de spør om å få låne telefonen din.

Unngå parkeringsbøter

Det er få ting som er mer irriterende enn parkeringsbøter. Det er aldri gøy å se den gule lappen på vinduet, og det er nettopp denne situasjonen EasyPark forsøker å unngå. Appen blir brukt de fleste steder i landet, og lar deg registrere og betale for parkeringen direkte fra mobilen. Det som er så smart er at du hele tiden kan utvide parkeringstiden, eller stoppe den. På denne måten betaler du kun for den tiden du faktisk står parkert, og du trenger ikke å løpe tilbake til et parkometer.

Få styr på vinen

Hva er vel bedre enn en bærbar somelier? Det er akkurat det denne appen er. De fleste er nok glade i å drikke vin, men ikke fult så rutinert når det kommer til å anbefale vin, eller vurdere en mann smaker på. Appen heter Vivino, og er et godt hjelpemiddel for alle som interesserer seg for vin, eller som ønsker å lære mer om det. Du kan scanne merket på vinen og få opp alt det du trenger å vite om innhold, lukt, smak og mat som passer til.

Du kan også lagre vinene du har smakt på ved å legge de inn i et eget “vinbibliotek” da blir det litt enklere når du står inne på vin. Du kan også lagre vinene du har smakt på ved å legge de inn i et eget “vinbibliotek” da blir det litt enklere når du står inne på vinmonopolet og skal finne drikke til kveldens middag.

En kilde til inspirasjon
Appen Pinterest er perfekt for alle som søker litt inspirasjon i hverdagen. Den er særlig god hvis du er glad i kreative prosjekter, eller lager håndlagde ting. Det finnens også mye annet, som for eksempel sunne oppskrifter, kule bilder og tips til treningsøvelser. Du kan lagre alt du liker i mapper på profilen din slik at du har god oversikt. Hvis du vil så kan du også legge ut din egne tips og bilder til andre.

Prøv noen av disse appene selv og finn ut hvem du ikke kan leve uten!