Send pakker billig til utlandet

Når man har venner eller familie i utlandet, er det å sende pakker til dem, en av de måtene man virkelig kan vise kjærlighet på. Men det kan være dyrt, og ikke noe er mer trist enn å ikke kunne sende pakker til de man er glad i, fordi man ikke har råd til portoen i tillegg. Men da er det bra at man kan finne både raske og billige porto hvis man bare leter litt lenger. 

Hvis du skal sende send pakke til USA er det mange forskjellige måter man kan gjøre det på. Man kan velge å gjøre det gjennom den tradisjonelle norske og europeiske posten før den kommer til USA, eller du kan send pakke raskt til utlandet ved å bruke mer private løsninger, og dem finnes det mange av. Det er masse forskjellige muligheter til masse forskjellige priser, så det kan være greit å gjøre litt reserach på hvilke leverandører som kan gjøre det billigst. 

Noen smarte ting å huske på 

Når det komme til å sende pakker til utlandet, og særlig hvis de skal langt, er tiden noe man betaler for, eller på samme måte faktisk ikke betaler for. Dette skal forstås på den måten at man for eksempel betaler mer hvis det skal gå så fort som mulig, middels mye hvis det er greit at det går noen dager til, og enda mindre hvis det ikke betyr noe om det er fem dager eller to uker fra man sender pakken til den kommer frem. 

Så hvis man er god til å planlegge, er dette faktisk noe man kan tenke inn i valget sitt, sånn at man faktisk kan betale mindre, men fortsatt få pakken levert i tide i forhold til det man ønsker seg. Så tenk timing inn i prosessen og spar penger når du skal sende.