Send billige pakker til Kina

Det å sende og motta pakker er en veldig fin måte å holde forbindelsen med venner og familie som for eksempel bor i utlandet. Og særlig i løpet av det siste året, når det å reise har vært, og fortsatt er, så vanskelig å reise på grunn av pandemien, er det enda viktigere at man raskt og billig kan få sende pakker til dem man er glad i – for eksempel til Kina. Og det er noen smarte ting du kan tenke på, for å gjøre det til en enda bedre opplevelse for både deg og den du sender til. 

Hvis noen har sagt send pakke billig til Kina, så er det noen smarte ting å tenke over, som gjør at det er litt lettere å sende billig og ikke minst sende pakke raskt til Kina, og her kommer alt fra innpakking og toll og alt det der inn i bildet, for det er noen av de tingene som kan gjøre det til enten en dyr, eller en mer billig måte å sende på. For det kan faktisk fort bli dyrt hvis man ikke tenker seg om i prosessen før man sender pakken. 

Tenk over dette når du skal sende pakker til Kina 

Når man har familie eller venner som bor i Kina, er det hyggelig å sende pakker, men fordi du skal sende til utlandet, er det noen litt andre regler enn det som gjelder når man sender pakker i Norge. Noen av de tingene som er viktig for å kunne sende pakke billig til kina er at man sjekker ut vektkravene på forhånd, sånn at man ikke havner akkurat inne i en dyrere vektklasse. 

En annen ting er at man må huske å deklarere innholdet, sånn at pakken ikke blir sittende fast i tollen, noe som gjør det både treigt og dyrt. Med disse to tipsene kommer man faktisk greit langt.