Oppdag skjulte talenter – bli influencer

Det er nok mange som har lekt med tanken om å bli suksessfull Instagrammer eller YouTuber. Dette kan være en smart måte for mange som har et spesielt talent for å kunne tjene litt ekstra penger, eller kanskje til og med leve av det. Det er 

Hva må jeg kunne for å bli influencer?

Det er ikke nødvendigvis noe krav for å kunne noe bestemt for å bli influencer, eller påvirker som etterhvert er blitt det norske trendordet for tendensen. Det heter influencer eller påvirker fordi man ved å ha en stor følgerskare på sosiale medier kan tiltrekke og påvirke et segment eller kundegruppe, og derfor være verdifull for mange bedrifter. Det finnes mange ulike kategorier du kan være influencer innenfor, men en kategori som de fleste kan noe om er mat. Alle spiser hver dag og de fleste har noe erfaring med å lage mat på en daglig basis.

VELG NOE DU KAN

I stedet for å lære seg en bestemt ferdighet for å bli influencer – hva med å bruke noe du allerede kan? Hvis du har lyst til å bli matblogger og kanskje spe på økonomien litt med å skrive eller lage innhold om mat, så kan du lese gode tips her. Her finnes det mange gode ideer å hente for deg som vil bli matblogger!