Generelt

GNP Energy – strøm til rock

Det finnes utrolig mye god akustisk musikk der ute i den store verden, og også her hjemme, selvfølgelig. Likevel, noen ganger funker det altså bedre med litt strøm. Selv MTVs legendariske Unplugged-serie var full av strøm. Også Bob Dylan fant ut at musikken hadde godt av litt strøm, selv om det var en del som var uenige med valget hans. Dem om det – han angrer i hvert fall ikke.

En uavhengig strømleverandør

Det finnes mange muligheter for å få levert strøm til gitarene og forsterkerne dine i disse dager. Hvis man Googler strømleverandør, så innser man fort hvor mange muligheter man har. Mange av strømleverandørene har vært her i lang tid, og det kan nesten virke som at de har monopol på strømmen. Dog, slik er det heldigvis ikke! GNP Energy er en relativ ung strømleverandør. De har eksistert siden 2010, og er en av få uavhengige strømleverandører. Det betyr blant annet at de ikke har verken kommunale eller statlige interesser, ei heller produserer de strøm selv. De kjøper strøm på markedet og selger det videre til oss kunder. Det sier seg selv at de ikke er interessert i høye strømpriser. Når man blir kunde hos GNP Energy, så er man faktisk med på å bekjempe de nærmest monopollignende tilstandene som preger kraftbransjen i disse dager. Dette er bra for alle, for med tøffere konkurranse faller prisene, noe som virkelig kommer oss forbrukere til gode.

Du kan lese mer om GNP Energy her

Enkelt å skifte

Som de fleste lesere på denne siden helt sikkert er klar over, så var Imhotep et universalgeni. Dog behøver man ikke å være i nærheten av å være like smart som ham for å skifte til GNP Energy. Det er utrolig enkelt og tar kun to minutter. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på hjemmesiden, så ordner GNP Energy resten.

 

Du kan lese mer om GNP Energy her.

GNP Energy til private

GNP Energy leverer strøm til både bedrifter og private husholdninger. Når du blir kunde kan du velge mellom flere forskjellige avtaler, eller såkalte pakker. Dette gir deg som kunde en oversiktlig strømregning.

 

Ofte kan det være greit å vite hvor mye man skal betale i strøm i kvartalet. Da kan fastprispakkene være de riktige for deg. Flytende Pris kan være det rette hvis du gjerne vil ha en jevn og rimelig strømavtale. Folkepakka er et eksempel på en avtale som passer perfekt hvis du ikke har stort behov for forutsigbarhet, siden prisene følger markedssvingningene gjennom året. Dessuten følger det en Fornøydgaranti med avtalen, noe som innebærer at du kan få pengene tilbake for festleddet for opptil 6 måneder, dersom du skulle være utilfreds med avtalen din.

 

Folkepakka er en god strømavtale uten bindingstid med strøm til forvaltningspris. Pakken demper prissvingninger på markedet og unngår pristopper.

GNP Energy til bedrifter

Du har forskjellige valgmuligheter hvis du som bedrift blir kunde hos GNP Energy. Den Flytende pris-avtalen har ingen bindingstid, og prisene følger svingningene på markedet. Hvis du velger Marked-avtalen, følger du den månedlige spotprisen, og det er heller ingen bindingstid i denne avtalen. Hvis du velger Handelspakken unngår du ubehagelige overraskelser, og strømmen blir levert til forvaltningspris. Dessuten får du en garantipris de første 3 månedene.

Den siste pakken heter Optimal-pakken. Denne pakken er skreddersydd til bedriften din, og gir deg strøm til forvaltningspris. Dessuten får du et pristak som fjerner pristoppene. Her får du også en avtaletid som gjør prisen forutsigbar, og det eneste du skal gjøre er å kontakte GNP Energy for å få laget en avtale.