Få de aller flotteste krøllene på markedet

 Naturlige krøller gjør det virkelig stort akkurat nå, og det er det mange gode grunner til – det er nemlig på høy tid at krøller får den kjærligheten de fortjener etter årevis der vi har prøvd å temme dem, fordi dette har vært skjønnhetsidealet vi alle sammen har skullet leve opp til. Men nå er tingene annerledes og krøller får endelig den oppmerksomheten de fortjener. Men hva hvis man ikke har krøller og ønsker å være en del av denne bevegelsen? Null stress, det er mange måter du kan lage flotte krøller på. 

Det å lage krøller er noe man kan gjøre på mange forskjellige måter, og uansett om du har verktøy til å hjelpe deg eller ikke, er det rik mulighet til å få flotte krøller frem. Et av de aller beste verktøyene du kan bruke er ghd krøllejern, men faktisk er glattejernene fra ghd også helt ypperlige til å lage krøller med. Alt handler bare om hvordan du holder det når du drar det gjennom håret, så du kan lage nesten hvilke typer krøller du vil med disse to metodene.  

Krøller uten bruk av varme 

Hvis man har veldig fint hår, eller hår som er litt slitt, kan det være smart å styre unna varmen, men her er det også masse gode metoder du kan lage krøller med. For eksempel kan du bruke forskjellige flette- eller tvinneteknikker der du kan lage store, medium eller små krøller alt ettersom hvilket resultat du ønsker seg.  

Det at man kan styre hvilken fasong krøllene får er en god metode å få håret til å se ut akkurat som man ønsker, og det finnes så utrolig mange forskjellige krøller, så hvorfor ikke utforske flere av dem og se hvilke krøller som kler deg best? Det er bare å slå seg løs.