4 måter å bli rik på

Skal du bli rik, kan du se mer her for hvordan du skal gå fram. Det er ofte enklere enn man skulle tro å skissere dette opp, men samtidig mye vanskeligere å gjennomføre. For er man ikke født med sølvskje i munnen eller gullhår en annen plass, så er det kun de færreste forunt å leve i overdådig rikdom.

Men det går jo an å bli både holden, velformuende og nokså rik uten å måtte ha arvet hele familiedynastiet.

1.    Skap en helt unik kryptovaluta

Vi kan vel avblåse Bitcoin eventyret for en stund, selv om kryptovalutaen har steget igjen i vanvittige høyder. For var man ute med en liten investering på rundt 5000 kroner i 2011, ville man i dag ha sittet igjen med en fet sum, nemlig over 90 millioner kroner. Hadde du solgt alle i slutten av 2017, hadde du kunne multiplisere opp summen tre ganger til.

Sørg derfor for å skape din helt unike kryptovaluta og få alle til å gå bananas og kjøpe opp det digitale betalingsmiddelet.

2.    Lån til riktig tid

Det kan være gunstig å låne penger nå. Rentene er forholdsvis lave og dersom man kan få god avkastning, bør man investere i noe nå. Aksjer er kanskje det mest vanlige, men mange spekulerer også i andres lån.

Se mer her for et lån fra 10 000 – 500 000 kroner!

Det mange glemmer, er at et lån faktisk gir alle verden muligheter. Det er demokratiets gave til innbyggerne. Men forvalter man dem ikke riktig, kan det ende helt motsatt. Så sørg for å ha en strategisk plan for å lykkes. Og bli nokså rik.

3.    Lag en nettbutikk med blogg

Mange synes kanskje det høres ut som en vill idé, og at det bare er for noen datanerder som har studert programmering og algoritmer i mange år. Men faktum er at hvem som helst som har en datamaskin kan bli uhorvelig rike. Har du noen gang tenkt på at vi er over 7 milliarder mennesker på kloden.

Og at internett er globalt. Internett er faktisk verdens desidert største marked, utnytt mulighetene du også. Når nettbutikken går av seg selv, kan du ta deg en middels godt betalt jobb, og reise på ferie som gjør kollegaene grønne av misunnelse flere ganger i året.

Fra solsenga kan du skrive feiende flotte artikler fra en øde øy eller et paradis alle skulle ønske de kunne dra til. Så legger man det ut på bloggen sin.

4.    Bli sammen med en kjendis

Har du norsk sjarm kan du kanskje overvinne en vakker kjendis. Bruk dine taleevner og din stoiske ro til å tiltrekke deg det motsatte kjønn. Det skal sies at det ikke er sikkert den utvalgte vil dele pengene med deg, men du vil garantert leve i sus og dus.

Se mer her for de beste måter å bli nokså rik på!